Dorthe Saldern Meier

mobil: 21264099

dorthe_saldern_meier@hotmail.com
www.dorthemeier.com
www.instagram.com/dorthesaldern/

Udvalg af både gamle og nye værker.
Jeg arbejder hovedsageligt med tegning og maleri og ofte med elementer af noget genkendeligt.
I mine malerier møder man abstrakte og farverige verdener der bag facaden af glade farver gemmer på mørket og det ukendte.
I en del år har jeg arbejdet med skov og træer som tema, da skoven for mig både indeholder en fantastisk positiv energi men også et skræmmende mørke.
I mine nyere værker har jeg arbejdet med kommentarer til det danske samfund bl.a. i en serie værker under temaet ”hovedet op i egen røv” (OH no!) Ideen hertil kommer af min evindelige irritation over ”det perfekte liv” som vi alle helst skal præsentere igennem objekter og helst med royal copenhagen stemplet i bunden.
Værkerne på dette års Sønderborg udstilling ”Recycle time capsules” er genbrug af værker fra de sidste 20 år og dermed et tilbageblik på tanker og følelser i forskellige stadier af mit liv. Man kan se dem lidt som et portræt der har været igennem et filter som i vores tid er et must.
Det nyeste arbejde som jeg har med her på siden er ”Surface” en tegning af overfladen på nogle sten og fra en serie, hvor jeg arbejder med forskellige overflader og vores reaktion på disse.